Dubbele bediening

 

Dubbele bediening (TÜV Gekeurd)

AutoFirst Emmen is gespecialiseerd in het inbouwen, overbouwen of vervangen van dubbele bedieningen. In lesauto's wordt gebruik gemaakt van dubbele bedieningen. Een dubbele bediening houdt in dat zowel aan de bestuurders- als aan de passagierskant pedalen zijn gemonteerd, zo kan een instructeur indien nodig altijd ingrijpen. AutoFirst Emmen is officieel inbouwpartner van Pehja dubbele bediening. Dat wil zeggen dat de pedalen TÜV gekeurd zijn!

Dubbele bediening voor elke auto

AutoFirst Emmen levert voor diverse automerken de dubbele pedalen op de orginele delen van uw auto. Aangezien auto's verschillen, zit er ook verschil in het inbouwen van de dubbele pedalen. Voor AutoFirst Emmen is dat geen probleem, wij garanderen een oplossing voor elke auto!

Wat is dubbele bediening?

De woorden spreken eigenlijk al voor zich. Een dubbele bediening in een auto wil zeggen dat de auto dubbel bediend kan worden. Vanwege de flexibele bekabeling die wordt aangebracht kan de bediening in alle voertuigen worden geinstalleerd. Het enige dat voor de montage nog gedaan dient te worden is het vervangen/wijzigen van de bekabeling. Daarnaast is het nog afhankelijk van het type welke specifieke elementen er ingebouwd moeten worden.

Bij de inbouw van dubbele bedieningssystemen komt het vaak voor dat er schade wordt veroorzaakt. Dit heeft te maken met het gebruik van een stangsysteem. Bij AutoFirst Emmen wordt dit probleem voorkomen doordat wij gebruik maken van het merk Peheja. Wat is dan het voordeel van dit merk? Dat dit systeem bestaat uit flexibele bekabeling waardoor het eenvoudig ingebouwd kan worden zonder schade te maken aan uw auto. Een bijkomend voordeel van het Peheja systeem is dat het systeem vanwege de flexibiliteit eenvoudig is over te zetten naar een ander voertuig. 

Het monteren van de pedalen

Binnen een halve dag hebben de vakkundige monteurs van AutoFirst Emmen de pedalen gemonteerd. De koppelings- en rempedalen zijn uitneembaar. Wij kunnen ook voor u een uitneembaar gaspedaal monteren. Dit is bijvoorbeeld ideaal in het geval van rijscholen, omdat de uitneembare pedalen verplicht zijn in lesauto's tijdens het examen. 

De monteurs van AutoFirst Emmen volgen alle laatste nieuwtjes op het gebied van de dubbele bediening en zijn dus altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. 

Wat is de levensduur van de dubbele bediening van Peheja? De pedalen gaan ongeveer 300.000 kilometer mee voordat deze vervangen dienen te worden. 

AutoFirst Emmen voorziet o.a. onderstaande voertuigen van dubbele bediening

  • Ambulances
  • Auto's (lesauto's)
  • Vrachtwagens

In het geval van de ambulances worden de pedalen gebruikt voor het instrueren van ambulancevervoerders. 

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Emmen

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst Emmen

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Emmen mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Even kijken

Bekijk ons bedrijf 24 uur 7 dagen per week van binnen.

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak maken

Maak direct een online afspraak!

Lees meer